Obrt za grafičke usluge, tisak i reklamu "Kameleon"

DIGITALNI TISAK- SITOTISAK - OFFSET TISAK - TAMPON TISAK - REZANJE I OSLIKAVANJE FOLIJAMA - NALJEPNICE - MAJICE - KAPE - OLOVKE - UPALJAČI - PRIVJESCI - VIZITKE - KALENDARI -

Home Usluge Foto galerija Cjenik Akcija O nama Kontakt   

 

Digitalni i Offset tisak

 

Kada vam treba reklamni materijal u većoj količini, a istovremeno ne želite potrošiti puno novaca onda je OFFSET tisak pravo i jedino rješenje koje će zadovoljiti sve aspekte vašeg poslovanja. Bilo da se radi o računima, otpremnicama, izdatnicama, memorandumima, ili letcima, flyerima, vizitkama, tisak od jedne boje do colora i uz to na širokoj paleti papira i kartona.

Pozivnice i zahvalnice za vjenčanja po povoljnoj cijeni i to po vašem izboru papira, oblika, tipa slova, svake pozivnice-zahvalnice se rade pojedinačno (ne radimo po načelu unaprijed pripremljenih pozivnica pa se radi dotisak već se sve dogovara samo za Vas) te je tako moguće ispuniti vaše želje u vezi izbora boja papira, tipa slova, oblika i sl. Ako još k tome dodamo i sitne detalje zlatotiska, savijanja-biganja i štancanja (izrezivanje posebnog oblika) onda je ograničenje samo vaša mašta.

Ako vam pak treba mala naklada i u kratkom vremenskom roku onda je pravo riješenje DIGITALNI tisak kojim možemo odgovoriti na vaše potrebe i ispručiti vam robu za samo nekoliko sati. Format papira je SRA3 (45 cm x 32 cm), a težine papira do 300g/m2.

Za veće formate u suradnji s našim vanjskim suradnikom u  mogućnosti smo vam ponuditi color offset tisak do formata B2. Za sve informacije pošaljite upit e-mailom.

 

 

 

 

 

Design & Copyright © 2010 KAMELEON, Krivodol