Obrt za grafičke usluge, tisak i reklamu "Kameleon"

DIGITALNI TISAK- SITOTISAK - OFFSET TISAK - TAMPON TISAK - REZANJE I OSLIKAVANJE FOLIJAMA - NALJEPNICE - MAJICE - KAPE - OLOVKE - UPALJAČI - PRIVJESCI - VIZITKE - KALENDARI -

Home Usluge Foto galerija Cjenik Akcija O nama Kontakt   

 

Izrezivanje folije plotterom i oslikavanje

 

 

Izrezivanje

 

 

Za izrezivanje folije se koristi rezač (Plotter-Cutter) koji pripremu koju smo u vektorskom obliku napravili na računalu reže po njenim vanjskim linijama. Na ovaj način se mogu raditi naljepnice raznih namjena, brojevi i imena za dresove i sl. Danas postoji veliki izbor materijala od običnih folija do reflektirajućih za izradu znakova, termo ljepljivih folija za tekstil, folija s izgledom pjeskarenog stakla... Pošaljite nam upit i veoma rado ćemo vam predložiti neko riješenje vašeg problema.

 

Folije

 

 

Koristimo se visoko kvalitetnim folijama svjetski poznatih proizvođača koje imaju trajnost od 5 do 10 godina. Odabiranjem vrhunske folije možete biti sigurni da vaša reklama, naljepnica i sl. neće već nakon godinu dana na vanjskim uvjetima izgubiti boju i početi ljuštiti se, a upravo to se događa kada se koriste folije lošije kvalitete i manje trajnosti. Odabir pravog repromaterijala je garancija uspjeha i zadovoljstva na duže vrijeme.

 
 

Oslkavanje

 

   

Oslikavanje vozila, strojeva, izloga, izrada naljepnica...

Također, možemo vam izrezati foliju za vaše potrebe (npr. oslikavanje izloga ili automobila) i pripremiti je za montažu (tj. na izrezanu pvc foliju nalijepiti prijenosnu foliju za daljnju montažu). Na vama je odluka želite li sami montirati foliju na podlogu ili montažu prepustiti nama.

               

 

 

APLIKACIJA

 

 

 

 

Design & Copyright © 2010 KAMELEON, Krivodol